Terras

 

Bostuin Utrechtse Heuvelrug
De tuin, een open plek in het bos met grote niveauverschillen.
Het huis kreeg een nieuwe aanbouw, strak vormgegeven zowel binnen als buiten.
Dit vroeg om een strak tuinontwerp en weelderige beplanting.

De zanderige helling dichtbij huis werd omsloten door een kloeke betonnen keermuur met RVS pergola-constructie.
Het beton herhaalt zich als monolietachtige muurtjes en verbindt de tuin met zijn omgeving.
Dichtbij huis staan gecultiveerde planten als geschoren buxus en lavendel, verderop richting bos meer natuurlijker soorten als grassen, varens en duindoorn.


> Klik hier voor foto's groot formaat
Een gedeelte van het tuinplan




















Detail tuinplan
de nieuwe aanbouw
Betonnen trap naar het hoger gelefgen deel van de tuin








eton en gras combineren goed
Betonnen keermuur met zwevende pergola



          |  INTRO  |  VISIE  |  WERKWIJZE |  PORTFOLIO  |  CONTACT  |  LINKS  |   ALLERLEI   |